4.7.2016

PRIDE 2016

pride 2016 001 pride 2016 069
2.7.2016. Meitä oli 30 000. Helvetisti siis. Ja mulla, tai oikeestaan meillä, oli hauskaa. Ihana päivä. Helsinki pride 2016 oli kuuma sekä rakkautta ja hymyjä täynnä. Kulkueessa repästiin rakkaan kanssa ja käveltiin kokonaan yläosattomissa, puistojuhlassa taas pukeuduttii ja nähtiin paljon tuttuja ja uusiakin ihmisiä. Kiitos kaikille joita näin, ja jotka teki täst päivästä näin ilosen. 
On mahtavaa, että mä saan olla sellanen ku olen, ja rakastaa just sitä ihmistä ketä haluan. Kiitos jokaiselle, joka mut hyväksyy. 

8 kommenttia:

  1. Voi jospa oisi saatu olla mukana... Vielä tuokin päivä. Lukijaksesi yritin, mutten päässyt tuota linkkiä pitkin. Tulen toistekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! Hei mites se ei sulla toiminu, ite kokeilin ja toimii ihan normaalisti? Jos kuitenkin haluut lukijaksi liittyä, nii bloggerin alotussivulta saa lisättyä blogeja lukulistalle osotteen perusteella!

      Poista
  2. Olisinpa päässy paikalla, mutta kiitos kuumeen niin missasin tämän taas. Ihanaa, että pystyt olemaan omaitsesi <3

    VastaaPoista
  3. Olin itekki vähä aikaa kaverini kans messissä ja voin sanoa että ihanaa oli!

    VastaaPoista
  4. katoinki sun snäpistä, että teillä tais olla aika hauskaa siellä! hienoo että pystyt olee ihan oma ittes, muitten mielipiteistä välittämättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo snäpissä tosiaa oli materiaalii koko päivän ajalta :D Kiitos!

      Poista